backlinks linkbuilding tips

9 tips om meer backlinks te krijgen

Backlinks zijn essentieel in het verkrijgen van domein autoriteit. Met de 9 tips kan jij zelf aan de slag met linkbuilding en het verbeteren van de SEO op jouw website.

blog schrijven goed voor je SEO

Waarom een blog schrijven goed is voor je SEO

Een blog schrijven is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook nog eens erg goed voor je online zichtbaarheid. Je kan namelijk met bloggen je ranking in Google verhogen. Waarom? Dat leggen we hier uit aan de hand van 5 punten.

Zelf SEO toepassen op Wordpress website

Zelf SEO toepassen met Yoast

Heb jij moeite met het optimaliseren van je eigen WordPress website? Zelf SEO toepassen op je site is heel goed mogelijk als je een beetje thuis bent in WordPress. Met de plugin ‘Yoast’ kom je een heel eind. Hoe deze tool werkt?

seo landingspagina maken Wordpress

SEO landingspagina maken

Met de juiste zoekwoorden je site zo goed mogelijk inrichten is een van de manieren om hoger in Google te komen. Het inrichten van een pagina werkt het beste als deze compleet ingericht is op één zoekwoord. Wil je dus op meerdere zoekwoorden scoren in Google, dan heb je ook meerdere pagina’s nodig. Een SEO landingspagina.

interne links seo optimalisatie

Interne links om SEO te optimaliseren

Een snelle manier om zelf je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) is het toepassen van interne links. Sterker nog, het is nog een belangrijke ook voor je SEO!
Interne links geven namelijk aan hoe belangrijk jij bepaalde pagina’s vindt.

google reviews op website voor SEO zoekmachine optimalisatie

Google reviews op je website belangrijk voor SEO

Het verzamelen van reviews is niet alleen goed voor het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf. Ook Google is blij met een dynamische pagina waarop regelmatig een nieuwe sterrenrating wordt geplaatst. Hoe en wat lees je in deze blog over reviews op je website.

Website verbeteren SEO instellingen

Verbeter je site met deze 8 tips!

Na de crisis wil elk bedrijf weer knallen! Met deze acht tips kan jij zelf je site optimaliseren voor Google en gebruikers. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gekeken naar jouw bedrijfsvermelding op Google? En hoe ziet jouw site eruit op een telefoon of tablet?

wat is goede url opstellen website seo

Wat is een goede url?

Wil je een website, dan heb je een Uniform Resource Locator nodig. Een wat? De Uniform Resource Locator, beter bekend als url, is een naam die verwijst naar een bepaalde databron. De meeste url’s verwijzen naar een webpagina op het internet, maar dit kan bijvoorbeeld ook naar een document of mailbestemming.

website mobiel vriendelijk webdesign

Mobile First! Mobielvriendelijke websites gaan voor

Google werkt geregeld haar algoritme bij. Dit is het systeem waarmee websites worden beoordeeld en uiteindelijk gerankt in de zoekresultaten. De meeste wijzigingen hebben geen of weinig invloed, je merkt dus vaak niet eens dat er een update is geweest. De laatste update heeft dat echter wel.

zoekmachine optimalisatie groningen SEO

Zoekmachine optimalisatie: Waar op letten

Google wijzigt continu de voorwaarden om hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten te komen. Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal pijlers waar Google scherp op gaat letten. Google is de absolute marktleider op zowel desktop als mobiel. Vandaar dat we ons daar het meest op richten.

hoger in google met website

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google

Hoe krijg ik mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Het is en blijft een van de meest gestelde vragen in internetland. Met deze drie speerpunten kan jij je vindbaarheid van jouw site zelf optimaliseren en werken aan meer inline zichtbaarheid.

ontwikkeling website webdesign

Innovatie, ook in de vindbaarheid van je site?

Als ondernemer sta je open voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Als je kijkt naar de afgelopen tien jaar, dan is er veel veranderd. De ontwikkelingen zorgen voor kwalitatief snellere, veiligere en duurzamere eindresultaten. Maar wat is de status van jouw site eigenlijk?

ranking google door video youtube

Verhoog ranking in Google met video

Hoe verhoog je de ranking van jouw website in de organische zoekresultaten van Google? Een vraag die elke ondernemer bezig houdt. Naast het toepassen van de juiste zoekwoorden in je webteksten, zijn er tal van facetten waar Google rekening mee houdt bij het waarderen van jouw website. Zo ook video!

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Veendam

Mijn website werkt wel, maar niet voor mijn bedrijf!

We horen het steeds vaker als we in gesprek zijn met ondernemers; “Natuurlijk hebben we een website!” Wordt er vol trots gezegd. Als we dan doorvragen blijkt er niet veel activiteit vanuit de website te zijn en is hij terug te vinden op pagina 15 in Google. Meestal is men zelf aan het bouwen geslagen of een vriend heeft iets neergezet.