google reviews op website voor SEO zoekmachine optimalisatie

Google reviews op je website belangrijk voor SEO

Het verzamelen van reviews is niet alleen goed voor het vergroten van het vertrouwen in jouw bedrijf. Ook Google is blij met een dynamische pagina waarop regelmatig een nieuwe sterrenrating wordt geplaatst. Hoe en wat lees je in deze blog over reviews op je website.

Website verbeteren SEO instellingen

Verbeter je site met deze 8 tips!

Na de crisis wil elk bedrijf weer knallen! Met deze acht tips kan jij zelf je site optimaliseren voor Google en gebruikers. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst gekeken naar jouw bedrijfsvermelding op Google? En hoe ziet jouw site eruit op een telefoon of tablet?

wat is goede url opstellen website seo

Wat is een goede url?

Wil je een website, dan heb je een Uniform Resource Locator nodig. Een wat? De Uniform Resource Locator, beter bekend als url, is een naam die verwijst naar een bepaalde databron. De meeste url’s verwijzen naar een webpagina op het internet, maar dit kan bijvoorbeeld ook naar een document of mailbestemming.

website mobiel vriendelijk webdesign

Mobile First! Mobielvriendelijke websites gaan voor

Google werkt geregeld haar algoritme bij. Dit is het systeem waarmee websites worden beoordeeld en uiteindelijk gerankt in de zoekresultaten. De meeste wijzigingen hebben geen of weinig invloed, je merkt dus vaak niet eens dat er een update is geweest. Nu heeft er echter een grote update plaatsgevonden genaamd ‘Mobile First’.   Wat is er…

zoekmachine optimalisatie groningen SEO

Zoekmachine optimalisatie: Waar op letten

Google wijzigt continu de voorwaarden om hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten te komen. Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal pijlers waar Google scherp op gaat letten. Doen andere zoekmachines er dan niet meer toe? Nee, Google is de absolute marktleider op zowel desktop als mobiele apparaten. Vandaar dat we ons daar het meest op richten.

hoger in google met website

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google

Hoe krijg ik mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Het is en blijft een van de meest gestelde vragen in internetland. Zoals je misschien weet checkt Google op meer dan 150 punten een website. Hoe beter een website voldoet aan die punten, des te hoger beloont Google hem bij een passende zoekopdracht in de resultaten. Nou……

ontwikkeling website webdesign

Innovatie, ook in de vindbaarheid van je site?

Als ondernemer sta je open voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Als je kijkt naar de afgelopen tien jaar, dan is er veel veranderd. De ontwikkelingen zorgen voor kwalitatief snellere, veiligere en duurzamere eindresultaten. We moeten ook wel omdat de wetgeving dit eist, de klant er naar vraagt of de ontwikkeling je gewoonweg enorm veel…

ranking google door video youtube

Verhoog ranking in Google met video

Hoe verhoog je de ranking van jouw website in de organische zoekresultaten van Google? Een vraag die elke ondernemer bezig houdt. Naast het toepassen van de juiste zoekwoorden in je webteksten, zijn er tal van facetten waar Google rekening mee houdt bij het waarderen van jouw website. Zo ook video!

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Veendam

Mijn website werkt wel, maar niet voor mijn bedrijf!

We horen het steeds vaker als we in gesprek zijn met ondernemers; “Natuurlijk hebben we een website!” Wordt er vol trots gezegd. Als we dan doorvragen blijkt er niet veel activiteit vanuit de website te zijn en is hij terug te vinden op pagina 15 in Google. Meestal is men zelf aan het bouwen geslagen of een vriend heeft iets neergezet.