SEO optimalisatie zinloos?

Het optimaliseren van jouw site betaalt zich terug!

Offerte aanvragen seo optimalisatie Bekijk SEO pakketten

SEO optimalisatie voor iedereen!

We willen allemaal onze site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google hebben staan. Wij krijgen er een kick van als ons dit lukt! En daarom staan wij as SEO bureau te trappelen om met SEO optimalisatie aan de slag te gaan voor jou. Want een site die beter gevonden wordt, levert meer bezoekers en dus aanvragen op.

Bekijk SEO optimalisatie pakketten

SEO optimalisatie Basis

Alles wat je site nodig heeft om gevonden te worden in Google, plus extra zichtbaarheid. Dankzij de investering van 1 uur SEO werkzaamheden per maand continue optimalisatie.

 

bekijk SEO Basis

SEO optimalisatie Standaard

Een upgrade van het SEO Basis pakket van 1 naar 2 uur SEO werkzaamheden. Zo is er meer tijd voor content creatie, technische optimalisatie en linkbuilding om jouw site te optimaliseren.

 

bekijk SEO Standaard

SEO optimalisatie Business

De start een goed vervolg geven met onder andere technische en content optimalisatie. Binnen dit pakket voeren wij maandelijks 4 uur SEO werkzaamheden uit en ontvang je een rapportage.

 

bekijk SEO Business

SEO optimalisatie Optimaal

Haal alles uit je site met dit pakket waarin wij elke maand 7 uur SEO werkzaamheden aan je site verrichten. Daarbij zorgen we ook voor linkbuilding en zie je elke maand wat je site doet in Google.

 

bekijk SEO Optimaal

Vanaf €95,00 per maand beter vindbaar!

Bekijk onze SEO optimalisatie pakketten

Lees meer over SEO optimalisatie

SEO optimalisatie in Groningen

Als SEO bureau staan wij voor ons werk en de resultaten. Klanten ervaren dit doordat ze meer bezoekers en daarmee ook aanvragen ontvangen via hun website. Wij streven er naar om bedrijven zichtbaar te maken dankzij SEO optimalisatie. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van websites die gebouwd zijn in WordPress. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Groningen.

 

Meer bezoekers = Meer omzet!

Wil jij jouw bedrijf ook een boost in Google geven en meer inkomsten genereren via jouw site? Wij denken graag mee met onze bewezen technieken en strategieën!

Search Engine Optimization

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en betekent niks anders dan ‘Zoekmachine optimalisatie’. Anders gezegd; het zo inrichten van een website dat zoekmachines hem beter waarderen en dus hoger in de resultaten weergeven.
Het idee is eenvoudig. De perfecte woorden, waarop jouw bedrijf gevonden wil worden, toepassen op de website. In de praktijk werkt het toch net even anders. Zoekmachines kijken verder dan alleen de teksten. Het op de juiste manier toepassing van afbeeldingen, video en koptesten hebben een belangrijke rol. Daarnaast zijn er verschillende technische manieren waardoor een site beter gewaardeerd wordt. Wij hebben de kennis om dit toe te passen op jouw site.

Offerte aanvragen SEO optimalisatie

SEO Groningen

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Zoekwoorden onderzoek

De woorden die wij toepassen op jouw website komen niet klakkeloos uit de lucht vallen. Een zoekwoorden onderzoek zorgt ervoor dat de ideale woorden gebruikt worden. Want misschien zoeken mensen wel helemaal op de meest voor de hand liggende woorden. Aan de achterkant van Google kunnen wij zien hoe vaak er op bepaalde woorden gezocht wordt per maand. Daarbij worden ook een heleboel suggesties voor andere woorden weergegeven. Dit filteren we uit tot een werkzame lijst waarmee we aan de slag kunnen.

Benieuwd welke woorden jij moet gebruiken op je site? Vraag het de mannen van Pixelsz en begin met het toepassen van SEO optimalisatie op jouw site of laat ons het werk doen. Wij voeren al een zoekwoorden onderzoek uit voor €99,-.

Zoekwoorden onderzoek aanvragen

Google analytics resultaten SEO optimalisatie

Werkzaamheden SEO optimalisatie

  • Analyse website huidige situatie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Toepassen van zoekwoorden
  • Afbeeldingen beschrijven en Alt-tags geven
  • Google snippet schrijven
  • Structuur geschikt maken voor indexeren door zoekmachines
  • Maken van XML sitemaps
  • Monitoren van ranking
  • Ranking concurrentie bekijken
  • Maandelijkse rapportage

Deze ondernemers gingen jou voor met SEO optimalisatie

seo optimalisatie WordPress website Hans Top

SEO optimalisatie zoekwoorden onderzoek huisma bestratingen

seo optimaliseren Groningen

SEO optimalisatie Groningen

Terugbelverzoek indienen

 

SEO Groningen terugbelverzoek
Bespreekpunten

Veelgestelde vragen over SEO optimalisatie

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Wij onderzoeken welke woorden veel worden gebruikt, of welke woorden meer kans hebben om hoog in Google te eindigen. Aan de hand van dit onderzoek worden pagina’s op jouw website ingericht of geoptimaliseerd.

Lees meer over een zoekwoorden onderzoek in Groningen

Helpt zoekmachine optimalisatie echt?

Absoluut. Sites die goed zijn opgebouwd met de juiste zoekwoorden komen hoger in Google dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook kan een website op meer zoekwoorden worden gevonden waardoor het meer bezoekers en dus klanten aantrekt.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie in Groningen

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn als SEO bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie in Groningen

Optimaliseren jullie sites die niet in WordPress zijn gebouwd?

Onze specialiteit ligt bij WordPress websites. In dit systeem weten wij de weg te vinden en kunnen wij optimaal presteren. Laat het ons gerust weten als je site in een ander systeem gebouwd is. Dan kunnen we altijd kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik wil graag een nieuwe site, bouwen jullie die ook?

Wij hebben naast kennis over zoekmachine optimalisatie ook veel ervaring met het bouwen van websites. Het voordeel hiervan is dat wij zoekwoorden direct in het ontwerp mee kunnen nemen. Daarbij zorgen we ook voor de juiste site structuur en hosten wij de site op een snelle server. Allemaal pluspunten voor bijvoorbeeld Google.

Lees meer over webdesign