Ben jij online zichtbaar dankzij een SEO bureau Groningen?

Het inhuren van een SEO bureau betaalt zich terug!

Offerte aanvragen bij SEO bureau Groningen Bekijk SEO pakketten in Groningen

SEO bureau voor iedereen!

We willen allemaal onze site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google hebben staan. Wij krijgen er een kick van als ons dit lukt! En daarom staan wij als SEO bureau te trappelen om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan voor jou. Want een site die beter gevonden wordt, levert meer bezoekers en dus aanvragen op.

Bekijk SEO pakketten

SEO Basis

Alles wat je site nodig heeft om gevonden te worden in Google, plus extra zichtbaarheid. Hiervoor investeren wij 1 uur SEO werkzaamheden per maand.

 

bekijk SEO Basis

SEO Standaard

Een upgrade van het SEO Basis pakket met nog een extra uur SEO werkzaamheden. Zo is er meer tijd om jouw site te optimaliseren voor Google.

 

bekijk SEO Standaard

SEO Business

De start een goed vervolg geven met onder andere technische en content optimalisatie. bInnen dit pakket investeren wij 4 uur SEO werkzaamheden per maand.

 

bekijk SEO Business

SEO Optimaal

Haal alles uit je site met dit pakket waarin wij minimaal 7 uur SEO werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan content en technische optimalisatie en linkbuilding.

 

bekijk SEO Optimaal

VANAF €95,00 PER MAAND BETER VINDBAAR!

Bekijk onze SEO Zoekmachine optimalisatie pakketten

Lees meer over SEO bureau kosten

SEO bureau Groningen

Als SEO bureau staan wij voor ons werk en de resultaten. Klanten ervaren dit doordat ze meer bezoekers en daarmee ook reacties ontvangen via hun website. Wij streven er naar om bedrijven zichtbaar te maken met een vindbare website. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van websites die gebouwd zijn in WordPress. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Groningen.

 

Meer bezoekers = Meer omzet!

Wil jij jouw bedrijf ook een boost in Google geven en meer inkomsten genereren via jouw site? Wij denken als SEO specialist graag mee. Onze bewezen technieken en strategieën kunnen ook jou helpen!

Zoekmachine optimalisatie SEO bureau Groningen

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en betekent niks anders dan ‘Zoekmachine optimalisatie’. Anders gezegd; het zo inrichten van een website dat zoekmachines hem beter waarderen en dus hoger in de resultaten weergeven.
Het idee is eenvoudig. De perfecte woorden, waarop jouw bedrijf gevonden wil worden, toepassen op de website. In de praktijk werkt het toch net even anders. Zoekmachines kijken verder dan alleen de teksten. Het op de juiste manier toepassing van afbeeldingen, video en koptesten hebben een belangrijke rol. Daarnaast zijn er verschillende technische manieren waardoor een site beter gewaardeerd wordt. Wij hebben als SEO bureau de kennis om dit toe te passen op jouw site.

Offerte aanvragen SEO bureau

SEO bureau Groningen

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Zoekwoorden onderzoek

De woorden die wij toepassen op jouw website komen niet klakkeloos uit de lucht vallen. Een zoekwoorden onderzoek zorgt ervoor dat de ideale woorden gebruikt worden. Want misschien zoeken mensen wel helemaal op de meest voor de hand liggende woorden. Aan de achterkant van Google kunnen wij zien hoe vaak er op bepaalde woorden gezocht wordt per maand. Daarbij worden ook een heleboel suggesties voor andere woorden weergegeven. Dit filteren we uit tot een werkzame lijst waarmee we aan de slag kunnen.

Benieuwd welke woorden jij moet gebruiken op je site? Vraag het ons als SEO bureau en begin met het toepassen van zoekmachine optimalisatie op jouw site of laat ons het werk doen. Wij voeren al een zoekwoorden onderzoek uit voor €99,-.

Zoekwoorden onderzoek aanvragen SEO bureau

zoekwoorden onderzoek SEO bureau

Werkzaamheden SEO bureau Groningen

  • Analyse website huidige situatie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Toepassen van zoekwoorden
  • Afbeeldingen beschrijven en Alt-tags geven
  • Google snippet schrijven
  • Structuur geschikt maken voor indexeren door zoekmachines
  • Maken van XML sitemaps
  • Monitoren van ranking
  • Ranking concurrentie bekijken
  • Maandelijkse rapportage

Deze ondernemers gingen jou voor bij SEO bureau Groningen

seo bureau zoekwoorden onderzoek

zoekmachine optimalisatie zoekwoorden onderzoek huisma bestratingen

seo bureau

zoekmachine optimalisatie Giezen tweewielers

Terugbelverzoek indienen

 

SEO Groningen terugbelverzoek
Bespreekpunten

Veelgestelde vragen aan SEO bureau

Wat levert een samenwerking met jullie SEO bureau mij op?

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw website hoger in Google komt en dus meer bezoekers (traffic) krijgt. Dankzij onze kennis van webdesign is het vervolgens zaak van deze bezoekers klanten te maken! Een samenwerking met ons SEO bureau levert jou dus meer waardevolle aanvragen, verkopen en dus geld op!

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Wij onderzoeken welke woorden veel worden gebruikt, of welke woorden meer kans hebben om hoog in Google te eindigen. Aan de hand van dit onderzoek worden pagina’s op jouw website ingericht of geoptimaliseerd.

Lees meer over een zoekwoorden onderzoek in Groningen

Helpt zoekmachine optimalisatie echt?

Absoluut. Websites die goed zijn opgebouwd met de juiste zoekwoorden komen hoger in Google dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook kan een website op meer zoekwoorden worden gevonden waardoor het meer bezoekers en dus klanten aantrekt.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie in Groningen

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn als SEO bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie in Groningen

Optimaliseren jullie sites die niet in WordPress zijn gebouwd?

Onze specialiteit ligt bij WordPress websites. In dit systeem weten wij de weg te vinden en kunnen wij optimaal presteren. Laat het ons gerust weten als je site in een ander systeem gebouwd is. Dan kunnen we altijd kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik wil graag een nieuwe site, bouwen jullie die ook?

Wij hebben naast kennis over zoekmachine optimalisatie ook veel ervaring met het bouwen van websites. Het voordeel hiervan is dat wij zoekwoorden direct in het ontwerp mee kunnen nemen. Daarbij zorgen we ook voor de juiste site structuur en hosten wij de site op een snelle server. Allemaal pluspunten voor bijvoorbeeld Google.

Lees meer over webdesign