Laat nu je website optimaliseren voor Google

Laat ons jouw website optimaliseren en krijg meer bezoekers

Offerte aanvragen website optimaliseren Bekijk SEO pakketten website optimalisatie

SEO Optimalisatie voor iedereen!

Iedereen wil met zijn site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van hebben staan. Wij krijgen er een kick van als ons dit lukt! Daarom staan wij als SEO bureau te trappelen om jouw website te optimaliseren. Want een site die beter gevonden wordt, levert meer bezoekers en dus aanvragen op.

Bekijk pakketten

SEO Starter

De start die elke website nodig heeft om gevonden te worden in zoekmachines. Hierbij monitoren wij constant jouw positie in Google.

 

bekijk SEO starter

SEO Basis

Alles wat je site nodig heeft om beter gevonden te worden in Google. Hiervoor investeren wij elke maand 1 uur SEO werkzaamheden aan jouw site.

 

bekijk SEO Basis

SEO Standaard

Een extra investering elke maand om je site nog sneller te optimaliseren, Binnen dit pakket besteden wij 2 uur SEO werkzaamheden aan jouw site.

 

bekijk SEO Basis

SEO Business

De start een goed vervolg geven met onder andere technische en content optimalisatie. Dit doen wij 4 uur per maand, hierbij krijg je ook uitgebreide rapportage.

 

bekijk SEO Business

SEO Optimaal

Haal alles uit je site met dit pakket waarin wij o.a. zorgen voor linkbuilding. Elke maand investeren wij 7 uur SEO werkzaamheden aan de website.

 

bekijk SEO Optimaal

VANAF €95,00 PER MAAND BETER VINDBAAR!

Bekijk onze SEO pakketten en kijk wat bij jou past

Lees meer over websites optimaliseren

Websites optimaliseren

Als SEO specialisten staan wij voor ons werk en de resultaten van de websites die wij optimaliseren. Klanten ervaren dit doordat ze meer bezoekers en daarmee ook reacties ontvangen. Wij streven er naar om bedrijven zichtbaar te maken met een beter vindbare website. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van websites die gebouwd zijn in WordPress. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Groningen.

 

Meer bezoekers = Meer omzet!

Wil jij jouw bedrijf ook een boost in Google geven en meer inkomsten genereren via jouw site? Wij denken graag mee met onze bewezen technieken en strategieën!

Website optimaliseren voor Google

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en betekent niks anders dan ‘Zoekmachine optimalisatie’. Anders gezegd; het zo inrichten van een website dat zoekmachines hem beter waarderen en dus hoger in de resultaten weergeven.
Het idee is eenvoudig. De perfecte woorden, waarop jouw bedrijf gevonden wil worden, toepassen op de website. In de praktijk werkt het toch net even anders. Zoekmachines kijken verder dan alleen de teksten. Het op de juiste manier toepassing van afbeeldingen, video en koptesten hebben een belangrijke rol. Daarnaast zijn er verschillende technische manieren waardoor een site beter gewaardeerd wordt. Wij hebben de kennis om dit toe te passen op jouw website.

Offerte aanvragen website optimaliseren

wordpress website optimaliseren voor Google

“Succesvol zijn betekent alleen maar doen waar je goed in bent en de rest door anderen laten doen.”

(Samuel Goldstein)

Zoekwoorden onderzoek

De woorden die wij toepassen op jouw website komen niet klakkeloos uit de lucht vallen. Een zoekwoorden onderzoek zorgt ervoor dat de ideale woorden gebruikt worden. Want misschien zoeken mensen wel helemaal op de meest voor de hand liggende woorden. Aan de achterkant van Google kunnen wij zien hoe vaak er op bepaalde woorden gezocht wordt per maand. Daarbij worden ook een heleboel suggesties voor andere woorden weergegeven. Dit filteren we uit tot een werkzame lijst waarmee we aan de slag kunnen.

Benieuwd welke woorden jij moet gebruiken op je site? Vraag het ons als SEO bureau en begin met het toepassen van zoekmachine optimalisatie op jouw site of laat ons het werk doen. Wij voeren al een zoekwoorden onderzoek uit voor €99,-.

Zoekwoorden onderzoek aanvragen website optimalisatie

zoekwoorden onderzoek SEO bureau

Werkzaamheden website optimaliseren

  • Analyse website huidige situatie
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Toepassen van zoekwoorden
  • Afbeeldingen beschrijven en Alt-tags geven
  • Google snippet schrijven
  • Structuur geschikt maken voor indexeren door zoekmachines
  • Maken van XML sitemaps
  • Monitoren van ranking
  • Ranking concurrentie bekijken
  • Maandelijkse rapportage

Deze ondernemers gingen jou voor met website optimaliseren

website laten optimaliseren

website optimaliseren voor huisma bestratingen

website optimaliseren

zoekmachine optimalisatie Giezen tweewielers

Terugbelverzoek indienen

 

SEO Groningen terugbelverzoek
Bespreekpunten

Veelgestelde vragen aan SEO specialist

Wat is een zoekwoorden onderzoek?

Wij onderzoeken welke woorden veel worden gebruikt, of welke woorden meer kans hebben om hoog in Google te eindigen. Aan de hand van dit onderzoek worden pagina’s op jouw website ingericht of geoptimaliseerd.

Lees meer over een zoekwoorden onderzoek in Groningen

Helpt optimaliseren echt?

Absoluut. Websites die goed zijn opgebouwd met de juiste zoekwoorden komen hoger in Google dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden. Ook kan een website op meer zoekwoorden worden gevonden waardoor het meer bezoekers en dus klanten aantrekt.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie in Groningen

Mijn site is niet door jullie gebouwd. Kunnen jullie hem wel optimaliseren voor Google?

Ja dat kan. Wij zijn als SEO specialisten vooral gericht in het optimaliseren van WordPress websites. Hierbij hechten wij veel waarde aan de kwaliteiten van onze server. De combinatie van onze kennis en de kwaliteit van onze server werkt goed in zoekmachines. Voor optimaal resultaat is het daarom wel raadzaam de site ook bij ons te hosten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie Groningen

Optimaliseren jullie sites die niet in WordPress zijn gebouwd?

Onze specialiteit ligt bij WordPress websites. In dit systeem weten wij de weg te vinden en kunnen wij optimaal presteren. Laat het ons gerust weten als je site in een ander systeem gebouwd is. Dan kunnen we altijd kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik wil graag een nieuwe site, bouwen jullie die ook?

Wij hebben naast kennis over zoekmachine optimalisatie ook veel ervaring met het bouwen van websites. Het voordeel hiervan is dat wij zoekwoorden direct in het ontwerp mee kunnen nemen. Daarbij zorgen we ook voor de juiste site structuur en hosten wij de site op een snelle server. Allemaal pluspunten voor bijvoorbeeld Google.

Lees meer over webdesign